5 lupaavaa kryptovaluuttaa, paitsi Bitcoin, joka voi saavuttaa kaikkien aikojensa korkeimman tason vuonna 2020

Altcoin-kauden ollessa tekemässä useita merkittäviä hankkeita voisi olla menossa kohti tuoreita kaikkien aikojen huippuja vuonna 2020. Kysymys kuuluu, seuraako ketkä Chainlinkin esimerkkiä kuvaamatonta aluetta kohti.

Vaikka Bitcoin on suhteellisen rauhallinen mukavuushinta-alueellaan, monet vaihtoehtoiset kolikot ovat vaihdellut merkittävästi

Hajautettu rahoitus (DeFi) ja eräät useiden hankkeiden näkyvät kehityssuunnat käynnistivät vakavien hinnankorotusten erilaisille altcoineille, ja ottaen huomioon Bitcoin Future määräävän aseman vähentymisen, uusi altcoin-kausi kasvaa.

Chainlink (LINK) on edelleen vakuuttunut suorituskyvystään ja merkitsee uusia kaikkien aikojen ennätyksiä toistensa jälkeen. Katsotaanpa tätä mielessä muutamia lupaavia altcoineja, jotka saattavat myös nousta uuteen kaikkien aikojen ennätykseen.

„Tezos on uusi hajautettu lohkoketju, joka hallitsee itseään perustamalla todellisen digitaalisen kansakunnan.“ – lukee heidän verkkosivustonsa.

Yksi sen ainutlaatuisimmista piirteistä koskee hallintoa, kun Tezos yrittää rakentaa päätöksentekoprosessin käyttäjien verkkoon kehitysryhmien ja kaivosyhteisöjen sijaan.

Yhtiö, jonka pääkonttori on Sveitsissä, keräsi yli 200 miljoonaa dollaria rajoittamattomassa ICO: ssa vain kahdessa viikossa vuonna 2017. Yli vuoden kokeiden ja beetatestauksen jälkeen Tezos mainnet -yrityksen virallinen lanseeraus tapahtui vuoden 2018 lopulla.

Sen alkuperäinen kryptovaluutta, XTZ, saavutti kaikkien aikojen korkeimman hinnan tämän vuoden helmikuussa, noin 4 dollarin merkissä. COVID-19-pandemia kuitenkin laski hintaan alle 1 dollarin viime maaliskuun mustana torstaina. Siitä huolimatta Tezosin alkuperäinen kryptovaluutta on lisäänyt arvoaan sen jälkeen huomattavasti noin 3 dollariin nyt, hyvällä paikalla uhkaamaan ATH-tasoa.

Hankkeen taustalla olevat perusteet ovat vahvat, mikä viittaa siihen, että omaisuuserä voitaisiin pohjustaa hinnan nousulle kohti kartoittamatonta aluetta nykyisen ATH: n yläpuolella. Sen reaalimaailman hyödyntämistä osoitti hiljattain Latinalaisen Amerikan suurin investointipankki – Banco BTG Pactual. Pankki avasi merkinnän ReitBZ-nimeltä Tezos-ketjulle.

Tezos on myös melko suosittu kriptovaluuttayhteisössä pääasiassa panosominaisuutensa takia. Äskettäisen raportin mukaan lähes 93% kaikista XTZ: stä on lukittu panostamiseen – enemmän kuin mikään muu todistus pääomapohjaisesta kryptovaluutasta. Hauska tosiasia, Tezos oli ensimmäisten joukossa, joka tarjosi panospalkkioita, jota nimitetään tosiasiassa Tezosin leipomiseksi.

Äskettäin kolmannen syntymäpäivän juhlinut johtava kryptovaluuttapörssi Binance on yksi aktiivisimmista yrityksistä digitaalisen omaisuuden alalla

Vuodesta käynnistää säännellyillä isobritannialainen kryptovaluutta kaupankäyntialusta kumppaneina kanssa Brave selain, Binance jatkaa ”rakennuksessa.”

Yritys on myös tehnyt kaksi merkittävää hankintaa viime aikoina. Koska Binance oli kiistatta suurin toistaiseksi teollisuudessa, se hankki johtavan tiedonkeruulaitteen CoinMarketCap. Jälkeen toinen, jossa Binance ostanut Visa maksukortti alustan pyyhkäisemällä, yhtiö virallisesti debytoi sen Binance kortti käyttäjille Isossa-Britanniassa ja joissakin Euroopan maissa.

Näistä kehityksistä huolimatta sen alkuperäinen kriptovaluutta Binance-kolikko ei ole viime aikoina lisännyt arvoaan. BNB saavutti ATH: nsa viime vuoden kesäkuussa yli 40 dollarilla, mutta siitä lähtien se ei ole pystynyt murtamaan yli 30 dollaria.

Maaliskuun puolivälissä myytäessä BNB putosi alle 10 dollariin ja on tällä hetkellä noin 17 dollaria. Yksi raportti ehdotti jopa, että omaisuuserien hinta on melko aliarvostettu ja nousu saattaa olla kauan myöhässä. Sellaisena se ei ole täysin yllättävää, jos BNB ylittää himoitetut kolikon kustannuksensa 40 dollaria pian.

On myös syytä huomata, että BNB: n kiertävä tarjonta vähenee asteittain joka neljännes vuosittain tiettyyn pisteeseen saakka, koska Binance polttaa rahakkeita, jotka ovat yhtä suuri kuin prosenttiosuus heidän neljännesvuosittaisista voitoistaan.