BITCOIN FORTSETTER SLUMPEN: INDIKATORER PEKER TIL YTTERLIGERE RETTELSE FRA

Bitcoin-prisen forblir nesten 10% under de siste høydepunktene, ettersom den store kryptovalutaen fortsetter sin nedgang etter begynnelsen av forrige ukes salg.

Siden BTC slo en ny heltidshøyde på $ 61 000, har BTC fortsatt å møte presset nedover og sveve rundt prisnivået på $ 54 000. Den siste ukens volatilitet har resultert i at okser har mistet nesten 2,6 milliarder dollar i avviklinger, ifølge ByBt.

FORSTÅELSE BITCOINS SISTE PRISHANDLING

Det var to store katalysatorer som førte til forrige ukes betydelig fall fra $ 61.000, hvorav den ene var den indiske regjeringen som foreslo et lovforslag om å forby all privat bruk av kryptokurver i landet. Den andre grunnen skyldtes rapporter som hevdet at 18 961 BTC strømmet inn i kryptobørs Gemini.

Med en påstått $ 1 milliard verdi av Bitcoin Era som ble dumpet, begynte investorer og spekulanter å tjene penger i påvente av en brattere salg. Dette ble imidlertid senere bevist som feil da overføringene viste seg å være interne.

Vi har mottatt meldinger som spør om store #BTC-innstrømninger til Gemini.

Avklaring: Dette er feil, de rapporterte transaksjonene var interne. Dette er midler som allerede var på børsens lommebøker, og som ganske enkelt ble overført internt.

Siden da har Bitcoin ikke klart å sprette tilbake over $ 60.000 og fortsatte sin nedadgående side ved siden av aksjemarkedet. Med stimuluskontroller som hadde mindre innvirkning enn tidligere forventet, klarte ikke den digitale eiendelen å få fart oppover for å teste sin nylige heltid.

STØRRE RETTELSE KAN VÆRE FREM

Det er mulig at Bitcoin vil pusse bort denne lille korreksjonen og fortsette rallyet. En viktig indikator har imidlertid vist at kryptovalutaen snart kan nå sin lokale topp. RHODL-indikatoren, som er gitt som et forhold mellom kortsiktige holdere (1 uke til 1 måned) og langsiktige holdere (1 til 2 år), har fortsatt å akselerere det siste året.

Indikatoren har vist seg å være effektiv til å identifisere prisen høyt for hver av Bitcoins tidligere makrosykluser. Når markedet nærmer seg toppen av syklusen, kommer indikatoren inn i det kritiske røde området. Dette var helt klart tilfelle i 2013 og 2017, hvor Bitcoin led store tap.

Mens de nåværende RHODL-nivåene antyder at Bitcoin ikke overforlenges ennå, kommer det absolutt nærmere. Long Term Holder SOPR viser for øyeblikket at Bitcoin er på et nivå som er uhyggelig lik den andre toppen i 2017 før krasjet – noe som betyr at den lokale toppen kan være inne snart.